Det er mye diskusjoner om dagen, om homofile og lesbiske skal få adoptere barn eller ikke.
Jeg roper et rungende JA til det!

Hvorfor ikke?
Som om to menn ikke kan gi en liten gutt eller jente en fantastisk oppvekst? Som om to kvinner ikke kan oppdra et barn fordi det ikke er registrert en mann som far på papirene?
"Et barn trenger en fars-/morsfigur!" Er et argument jeg har hørt. MÅ en "farsfigur" være en far? Kan det ikke være en bestefar, en onkel eller en venn av familien?

Et annet argument er at barn av homofile blir mobbet mer enn andre barn. Barn kan være direkte onde noen ganger. Og NOEN barn av homofile blir, og vil bli, mobbet. Akkurat som andre barn. Men mobbing skjer på grunnlag av alt mulig: briller, høy – lav, tjukk – tynn, hårfasong, klær, hudfarge og religion og en haug med andre ting også.. kanskje du bare er "rar"..
 Men ikke ALLE som er veldig tynne og høye blir mobbet, ikke ALLE som har briller får juling på vei hjem fra skolen. Etter krigen ble barn mobbet, til og med kastet stein og spyttet på (av VOKSNE) fordi de hadde tysk far. Barn ble mobbet av andre barn fordi foreldrene var skilt, da det heller ikke var vanlig.. Osv osv…

Hva ville du valgt hvis du var et foreldreløst barn? Å vokse opp på barnehjem, eller å ha to fedre/ to mødre og alt som følger med (tanter, onkler, besteforeldre, skolegang, et trygt hjem osv..)? Det er ingen tvil for min del i hvertfall. Jeg ville valgt to foreldre av samme kjønn ANY DAY!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende